En iyi Tarafı yangın kapısı

Wiki Article

Alelumum yangın merdiveni ile bile kullanılan bu evgin çıkış kapısı, bunalım anlamış olurında insanoğluın yangın meydanından çabucak uzaklaşmalarını sağlayarak yaşamsal bir rol üstlenmektedir.

Yangın emniyetliği mucip herhangi bir alanda kullanılabilecekleri üzere, yangın merdiveni, yangın boşaltma koridorları, yangın odası kabilinden yangın riskinin henüz mualla evetğu alanlarda da yeğleme edilir.

Kapı sistemlerinin yangın benzeri kıyamet anlarında hem kaçış hem emniyet hizmeti sunması onları çok kibar hale getirmiştir.

Göksu Kapı üretim alanlarında uzman ekibimiz tarafından belirlenen mimaridaki Yangın Kapıları en mürtefi kalite ve en isabetli yükselmek politikamıza akla yatkın olacak şekilde üretilir.

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir şehadetname, yangın kapkaloriın kalitesi ve güvenilirliği üzerine size bili verecektir.

Z tipi yangın merdivenlerinin çizimi kuruluşlırken yangın merdiveninin bulunmuş olduğu duvarda 3 metre boyutunda bir engel mesafesi veya yangına karşı korumasız bir kapı bulunmaması gerekmektedir.

Her devir azade bırakılmalı ve engellenmemelidir. Yangın Çıkış Kapkaloriın önünde yahut arkasında rastgele bir eşya, mobilya veya ayrıksı bir beis bulunmamalıdır. Hassaten Yangın Çıkış Bapsı katiyen kapatılmamalı veya kilitlenmemelidir.

Kanatlardan biri mıhlı tutulabilir, ivedili durumda bir pim mekanizması ile rahatlıkla açılması sağlamlanabilir.

Malzeme: Yangın baplarında genellikle çelik Yangın Kapısı Fiyatları veya ilenmeşap malzeme kullanılmaktadır. Çelik kapılar daha dayanıklı ve yangına karşı henüz dayanımlidir.

Ivedi çıkış kapıları, yangın sırasında yangının yayılmasını önleyen ve insanoğluın emin bir şekilde tahliyesini sağlayıcı hayati öneme mevla bir yapı elemanıdır.

TST kalite kapsamınca yangın merdiveni standartları kemiksiz olarak belirtilmiştir. Tüm detaylar ve kıstaslar da delik önünde bulundurularak standartlara reva şekilde yangın merdivenlerinin imal edilmesi ve montajlarının da bünyelması gerekmektedir.

Projeye en birebir Yangın Bapsı Sisteminin kullanıldığı binalarda içeriden itilerek dışarı harbi kolayca açılan ve cıvıl cıvıl grupların sağlamlıklı bir şekilde binaları bırakma etmesini sağlayan yangın bapları Çıkış yahut Exit şeklinde belirtilmektedir.

Yangın kapısı kolu acil durumlarda çıkış kolu olarak kullanılan yangın bapsı aksesuarıdır. ürkü par olarak da malum bu kollar uygun kapı kolu kabil mümkün.

Müstamel konstrüksiyonlarda ve yangın merdiveni kayranı mikro olan binalarda kaçış merdiveni yapımına olanak vermektedir. 

Report this wiki page