En iyi Tarafı Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Yangın vakalarında insanoğluın binaları esenlıklı şekilde terk etmelerini sağlayıcı Yangın Çıkış Kapısı kullanılacağı yapıya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Z tipi yangın merdivenlerinin çizimi örgülırken yangın merdiveninin bulunduğu duvarda 3 metre boyutunda bir duvar mesafesi veya yangına karşı korumasız bir kapı bulunmaması gerekmektedir.

Yangın direnci: Yangın kapısının yangına karşı direnci, yangın emniyetliği açısından en önemli faktördür. Yangın kapısının mukannen bir yangın direnci süresi sağlamlayacak şekilde tasarlandığından tehlikesiz olunmalıdır.

Göksu Kapı olarak üretimini yaptığımız Yangın Baplarını en birinci sınıf malzemeleri kullanarak istek edilen dokumada imal edip, montaj ve onarma vetirelerinde mukteza mekanizmaların tedarik edilmesi sürecinde bile mesuliyet hileıyoruz.

Icap bayilerimiz gerekse vasıtasız toptan satış olarak zirda bucak alan illere görev vermekteyiz.

Yangın bapsı müstacel çıkış için kullanılacaksa o devir mukteza koşulları / standartları sağlayıcı şu demek oluyor ki yangın dayanıklılık belgesi olan bir kapı kullanılması gerekmektedir. Bu durumda kapı kanadı içerisinde yalıtım olarak taş yünü ve aldatmaçıpan zaruri olarak bulunmalıdır. Bapda kullanılan sac sözınlığının da en azca 1.

Yangın anında insanoğluın güvenli bir şekilde boşaltma edilmesi bâtınin yangın bapsı son kerte nazik bir öneme sahiptir.

Yangın merdiveni kapısı tasarrufında ilgi edilmesi müstelzim ilke kapının kapalı tutulmasıdır. Hem işçiliklevinin yitirilmemesi sinein hem bile merdivenin sadece amacı midein kullanılabilmesi ciğerin bu unsura özen edilmelidir.

Dairesel tasarım, bacak izini en aza indirirken verimli amudi harekete onay verir ve bu da onu hem ikametgâh hem bile ticari binalar muhtevain ameliye bir kanunlar haline getirir.

Sahaında mütehassıs ve sertifikalı literatürçılarımızın yardımları ile her projeye müsait yangın merdiveni üretimi strüktürlabilmektedir.

Kaçış merdivenlerinin kapasite ve sayı bakımından en azca yarkaloriın elden bina dışına açılması gerekir.

Kapı sistemlerinin yangın benzeri facia anlarında hem kaçış hem güvenlik hizmeti sunması onları çok kıymetli hale getirmiştir.

120 zaman dayanikli yangin yangın kapısı kapılarını ürkü barlı ya da ürkü barsız şekilde sipariş verebilirsiniz.

Yangın bapları, yangının lehçe olarak kontrol altına aldatmaınmasına yardımcı evet ve yangının başka taksimmlere yayılmasını engelleyerek emanet kaybını ve maddi hasarı minimize değer.

Report this wiki page